Nieuwste Collectie nu in de winkel en online!

Nieuwste Collectie nu in de winkel en online!

De herfst-wintercollectie 2024 van PrimaDonna zit boordevol kracht en levenslust. Verleidelijke modellen, levendige kleuren, exotische details en een comfortabele, flatterende pasvorm: de najaarscollectie heeft alles om je te laten stralen.

PrimaDonna vertaalde de laatste modetrends naar lingerie met een perfecte pasvorm, speciaal voor vrouwen met een grotere cupmaat. De producten zijn zo ontworpen dat vrouwen verleidelijke, on-trend lingerie kunnen dragen zonder daarbij ook maar iets te moeten inboeten op vlak van onberispelijke pasvorm of ondersteuning. En trouwens, wie dacht dat vrouwen met een vollere boezem geen beugelloze beha of halve-mousse cups konden dragen, die heeft nog nooit PrimaDonna geprobeerd.

De nieuwe herfst-wintercollectie staat in het teken van verleidelijke en gedurfde looks. Edgy lederlook designs, transparante stoffen en zelfs glow-in-the dark details zijn de showstoppers van dit seizoen. De stijlen draaien allemaal om pure verleiding in combinatie met stevige ondersteuning voor grotere cupmaten. Kortom: Power lingerie op zijn best!
Terug naar blog